xXx

freitag, freitag bis runter auf freitag

Kategori: Allmänt

hallaaahh boys n gals!!! det är fredag, det är fantastiskt. jag är glad idag! jag och jobbet firar ju ett år idag, tjohoooo! jag bjuder på kärleksmums till mina fina kollegor, samt min egen mage. tänkte även bjuda lite på er. enjoy 



mmm

Kategori: Allmänt

hallaaah boys n gals!!! vi närmar oss helg med stora steg här! det är redan torsdag!! *fattar niii*! det gör nämligen inte jag. jag har en superduperbra dag idag. egentligen kan jag inte riktigt sätta ord på varför, jag är bara glad och känner att jag har energi. har precis dammsugit här på jobbet och sitter nu med ett glas kaffe här vid mig. tänkte köra en dagens outfitta idag, skåda:
 
ni kan kalla mig *lady in black*. vet inte alls varför egentligen, men jag känner mig så oerhört fel och dum om jag inte har svarta kläder. en färgglad topp känns liksom som ett skämt. jag känner mig ungefär som en clown ifall jag skulle bära något sådant.
 
eftersom att det är torsdag idag så var det alltså onsdag - lillördag - igår. det är en himla bra dag i veckan tycker jag. det är som att hela min själ tar ett djupt andetag och inser att åh, nu är det inte långt kvar till helgen! det går egentligen så fruktansvärt fort. jag reflekterar *alltid* över veckor när det börjar närma sig vecka 40. för det är just då jag inser att ÅH HERRE, snart har det gått ett år till. imorgon har jag liksom jobbat som receptionist i ETT ÅR. jag har haft lön i ETT ÅR. jag har pratat körkort och besvarat körkortsfrågor i ETT ÅR. herremingud. femtiotvå veckor. trehundrasextiofem dagar. ett helt jävla år, alltså.
 
i vilket fall så firades såklart lillördagen med lite rötjut! vad är väl en bal på slottet - vad är väl en onsdag utan lite rött!
min pojkvänslängtan tog ut sig på vinglaset istället. pussade visst vinglaset (nä, inte pga att jag var full ok). så .. kan en ju göra?! tydligen. bevisligen.
 
och idag har jag som sagt en bra dag. en glad dag. dagen började så fruktansvärt bra tidigt idag, och sedan har glädjen bara hållt i sig. detta är nog den första dagen på flera månader som jag faktiskt känt mig så här pigg och glad. det känns fantastiskt, som att jag kommit över ett stort hinder. jag kanske inte är helt över, men jag vet i alla fall att jag faktiskt börjat riva den mur jag byggt upp. det känns fantastiskt, jag är på väg mot någonting bra!
 
pojkvänssaknad igen? eller bara världens bästa, stora gosenalle i lunchrummet på jobbet. vi hade mystid imorse på morgonfikan. hihihiihihi fnisssss
 

en ursäkt

Kategori: Allmänt

alla människor kan göra misstag, det spelar egentligen ingen roll alls om dessa är stora eller små. alla människor kan ta snedsteg, det spelar egentligen ingen roll alls om dessa är stora eller små. alla människor kan, kommer och gör misstag, tar snedsteg och gör dumheter. det är bara så. det är ingenting vi kan komma undan. en kan välja att blunda för det, bemöta det eller också rata det. en kan också bestämma sig för att be om ursäkt, visa att en vet att det var fel.
 
många tunga, stora saker kan tynga en enskild individs axlar. det kan bli för mycket. allt kan tyckas grått, snarlikt svart. en kan få för sig att det bara finns en utväg ur detta hemska. en kan spendera många långa dagar med att gråta, slå, skada och skrika. en kan spendera andra kvällar med att dricka alkohol för att rymma bort, för att slippa känna allt det hemska. en kan dansa hela nätter och dagen efter ha mer ont i fötterna på grund av skoskav - än i själen, hjärtat, psyket. en kan intala sig att det inte är så farligt. en kan le åt hela världen så stort att alla tycks lita på att det är bra. en kan till och med ljuga för sig själv.
 
det stora, svarta inombords går inte riktigt att sätta ord på. vissa alkoholpåverkade kvällar kan detta svarta förvandlas till tårar och någonting lämnar munnen i ord, men det beskriver ändå inte en bråkdel av det hela. ibland blir tårarna även svarta - dock då av mascara. de ord i huvudet som förvandlas till ord på läpparna tappar liksom all sin tyngd. och vem orkar ens lyssna på någon som pratar om någonting som inte ens syns?
 
äckel, tjock, hora, avskum, sämst, efterbliven, dum i huvudet, ful, fet, fel, avsky, hat, kräks, bort, försvinn, smärta, skav, öppna sår, tomma ord, lögner, svek, skyll dig själv, skam, skuldkänslor, blyghet, svin, lösaktig, offer, idiot, cp, inte värd, dålig, förjävlig, sär, fetto.
 
att dölja någonting för andra så hårt och så mycket att en tillslut själv tror på det. att ljuga ihop otaliga historier, men att minnas varenda en i detalj. alla vet samma version av lögnen - ingen kan säga att det inte är sant. att le så stort att mungiporna krampar, men att ändå inte sluta. vem bryr sig? en mur tjockare än världens tjockaste, för att aldrig någonsin lyckas riva den.
 
men så en dag.
 
muren rasade, allt rasade. livet försvann bortom allt. det var inget nytt, alla har haft en gråtande vän på sin axel. till slut torkar tårarna, till slut går en ändå in och dansar galet tillsammans med alla andra. struntar i att mascaran fortfarande är kladdig längs kinderna, för vem i hela jävla världen har med det att göra? dock önskades det nog att alla i hela jävla världen hade någonting med det att göra just den kvällen.
 
ett försvinnande och det anades att det inte var bra. borta, utan svar och utan någonting kvarglömt. ingen visste. utom medvetande slogs livet sedan omkull. ett hopp om att aldrig igen återvända till ett liv likt detta. med mascararandiga kinder och sönderskurna handleder. ett liv som inte handlade om mer än att trycka ner sig själv till botten, och att sedan fortsätta pressa. ett liv som för länge, länge sedan hade passerat grått och nu mera bara var svart. svart svart svart. som en natt utan en enda fungerande gatlykta.
 
ett uppvaknande, ett återvändande till livet, det svarta och svåra. tårar som stod för sorg över hur det kan gå så långt, tårar över att ändå behöva fortsätta. tårar över att inse vad en gjort mot alla andra, tårar över att ändå behöva fortsätta. tårar över att vara så nära att slippa, tårar över att ändå behöva fortsätta.
 
förlåt. förlåt förlåt. en ursäkt till alla som bryr sig. en ursäkt till alla som litat på alla lögner och nu insett att det endast var lögner. stora, feta lögner som oskamligt kastades i varderas ansikten. en ursäkt till alla som stod där, till alla som står kvar. en ursäkt till alla som försökt finnas där. en ursäkt till alla som trott sig veta någonting om allt det här. en ursäkt till alla som orkar finnas kvar, trots allt.
 
en ursäkt till mig själv, för att det inte borde vara såhär

vem är du själv ens?

Kategori: Allmänt

hallahhh boys n gals! det är jättemycket höst idag. jag längtar efter lönen som kommer låta mig köpa en ny dator, nya skor och en höstjacka. hur mycket jag ser fram emot det?? cirka jättemegaultramycket. dessutom har en bästa vän skaffat nations leg; så nästa helg är redan planerad. med för- och efterfest precis intill nationen inkluderad. ännu bättre. dessutom fyller en annan bästa vän år idag, vilket är jättefint för henne!
 
de senaste dagarna har jag varit med om relativt mycket. ibland står livet bara på paus, och sedan helt plötsligt så blåser det en stormvind igenom allt det lugna. har legat hemma i krämpor, med vetekudde på magen och bara ätit godis. ja, hej tjejvecka! sedan fick jag blombud med 100 stycken röda rosor hemkörda till dörren. det var alldeles jättegalet och jag menar *när händer det någonsin i verkligheten*????? så nu är hela mitt rum rosfyllt och jag vet inte riktigt var jag ska bli av varje gång jag öppnar ögonen i rummet. har fått pussar mitt ute i mörka natten. jag har krängt pizza och kollat massa bra filmer i en världsbra soffa med en världsbra vän. sedan tog jag en såndäringade spontan kaffe, på söndagseftermiddagen som en bra avslutning på den fartfyllda helgen.
 
resten av söndagskvällen spenderades i sängen, tittandes på gossip girl. jag gillar det. och pretty Little liars. antagligen för att alla dom tjejerna är så himla olika mig. tänk att (ok, ja jag är medveten om att dom inte är verkliga) olika människor på en och samma planet kan leva så fantastiskt skilda liv. koppling till slumdog millionaire som jag tittade på i lördags - där helvetet är ett faktum, vareviga dag. en jättehemsk film som skildrar hur det är att faktiskt leva på ett hemskt ställe - och hur de ändå *orkar* och är måna om livet. till gossip girl som bara handlar om överklassens problem. stora bråk om att någon har legat med någon och då går hela deras värld under.

miiiaaow

Kategori: Allmänt

hallahhhh boys n gals!!! jag vill skriva nåt sjukt djupt och betydelsefullt. vill skriva om hur kär jag är, om hur det pirrar i magen vid minsta tanke på honom. om hans ögon lika blå som havet. men nä! vetnivad. här sitter jag helt sjukt singel, på jobbet som vanligt och det har inte hänt mer än att alla mina kitty claws gav upp och lämnade mina fingrar igår. såhär sitter jäntan nu, blottad och naken för världen, tvingas hon skämmas över sina sönderbitna skitnaglar. ack ack ack!
 
 enough depp! det är ju lillördag idag. nerförsbacken har startat!!!!! ikväll ska jag äta middag med emelie. på *restaurang* alltså fattar niii. det ska bli himmelens trevligt! dock är det ju fyra och en halv timme tills jag ens har slutat jobba. men hey, vem är jag att klaga? ska roa mig med att göra bokpaket, dricka kaffe och städa som en tok. blir ni inte lite aviz?
 
idag är jag cirka tåris över allting. jag har mina gamla favokängor på mig. jag märkte att den vänstra sulan är helt sprucken och halva foten kan titta ut om den vill. det gjorde mig så himla illa till mods att jag fick blinka sådär hysteriskt som en måste när tårarna gör hela synfältet suddigt. detta var när jag satt i bilen på väg till jobbet. sen hittade jag inte min mobil i väskan. blev tåris igen och tänkte "hur ska jag nu få tag i emelie????" *hittade den*, blev glad. sedan tåris åter igen för att jag har en stor finne på hakan som jag tror att alla stirrar på. mycket vätskande ögon för många småsaker. herreminge, hur skall detta gå? ingen som vet. den som lever får se.
 
idag är, med andra ord, en sådan dag då jag hade behövt vara hemma iklädd min kodräkt och titta på Disney channel. för att *hej*, ja så pinsam är jag ibland. jag älskar dom överdrivna, dubbade serierna om barn som hittar på trams. en kan liksom pausa hjärnan och bara titta på hur konstiga alla är. bästa powernappen, fast med ögonen öppna. jag älskar det!
 
 
SKÅDA!!! ledzen chey, med trazig favosko
 
 
annars fin med sporty sockz
 
och såhär sprang hon runt i morse. mössa som införskaffades till emmaboda - inför fultemat dåva. dock var det ju på tok för varmt för en att få för sig att ha en sådan varm sak på huvudet. försöker nu börja tycka om den ... tror jag. eller så är den bara skön. har i vilket fall inte vågat lämna hemmet iklädd denna skapelse än. vettikattsingen om det någonsin kommer ske?

måndaggggggg

Kategori: Allmänt

hallahhhh boys n gaals! första dagen på veckan, IGEN! att dom aldrig slutar rulla på vaaa? inatt drömde jag att jag slog igenom asstort som artist och grät en skvätt när jag fick åka till USA för att skriva fett kontrakt. saknade alla här hemma och sånt ju. tror drömmen kom till mig pga fick feeling och skrev en raplåt igår. en kompis frågade om jag kunde rappa. helt plötsligt satt jag därför och skrev en text till ett random beat på tuben. blev riktigt nöjd och jag såg hela min framtid ljusna ............... kanske inte riktigt så. ska dock försöka spela in ikväll, lägga upp på tuben och sedan låta errrbody på internetzzz njuta. 

annars då? käkat vegetarisk köttfärslimpa som mor min slängde ihop igår. alltså?! vad hon kan!!! vilken kvinna!!! har även nästan somnat på soffan i lunchrummet här på jobbet. har städat toaletter och konstaterat att såna gummihandskar en har på sig för att slippa bli *jätteäcklad* av toastäd är läskiga. känns ju som att en blir alldeles blöt om händerna, sen tar en av handskarna och inser att dom ändock är snustorra!!!!! blir lika förvånad varje gång. har även *redan* tappat min kitty claw på mitt vänstra lillfinger. kan bero på att nageln är liten som en halv tioöring. 

istället för att visa min uppsvällda mage och missnöjda anlete tänker jag åter igen ge er en liztypizty;

 

 

Namn: det vet ni vällahhhh???? ana

Ålder: sisådäringade 20 (och ett halvt om fyra dagar)

Bor: i en skithåla

Beskriv din bästa egenskap: att vara mig själv. att alltid vilja mer än vad jag kan. samt typ bra personkännare

Beskriv din sämsta egenskap: ser ner på mig själv för mycket. tvingas ibland avboka saker för att jag mår för dåligt i min egen kropp för att orka funktionera. samt då intalar mig själv att alla andra också ser mig så

Vad ser du fram emot? att bli nöjd och glad. att leva ett liv utan strävan efter tusen nya saker. ATT SKAFFA EN MOPS

 

Hur ser ditt liv ut om tio år? 30. har förhoppningsvis funnit mig en prinz. bryr mig inte så mycket om han bara är i klädd aluminiumfolie eller en riktigt rustning. hoppas att jag har en bebiz i magen, eller i en sele *på* magen. vill ha ett himla bekvämt *hemma-hem* och njuta av att skriva böcker, vara dietist och kanske sjunga lite på någon scen tillsammans med min bror ibland.

Om du är realistiskt, hur ser ditt liv ut om tio år? LOOK UP!! hallåå

Hur kommer du rösta i valet nästa år? vad som känns rätt

Tre bra låtar som du lyssnar mycket på nu. lyssnar knappt på nån??? får väl va min egen rappiz i så fall

Någon åsikt om Miley Cyrus? älskar bilden på hennes inzoomade rumpa och en kyckling under. det är så äckligt och så himla roligt.

Om du fick äta en sak för resten av ditt liv vad skulle det vara? banan

 

Vilka ögonblick är dina mörkaste? det är sådant jag försöker komma på för att kunna undivka't va!

Och de mest ljusa? cirka när jag får lägga mig i min säng. eller när jag kramar en fin vän. eller när jag får höra att jag gjort något bra. eller när lönen kommer. eller när jag har en bra hårdag. eller när jag ritat en bild och blir nöjd. eller när jag skrivit en fantstiskt text. eller när jag är full och glad och dansar som att ingen annan finns i rummet. troligt vis mest det sistnämnda

*livet*

Kategori: Allmänt

kanske är det inte många där ute som tänker lika mycket på *livet* som jag. det här med att leva, att vara nöjd med livet en lever och att orka. alla individer har trots allt ett liv. kanske ett fattigt liv på gatan, kanske ett glamourfyllt liv i hollywood. i vilket fall så lever en sitt eget liv. alla val en gör är små steg som bygger framtiden. en kan vara rädd att ångra sina tatueringar när en blivit 70 barre, en kan vara rädd att tänka tillbaka på allt en missade. en kan vara livrädd för allting; vad en gör, inte gör, borde gjort eller inte borde gjort. lite så är jag. vilket är rätt, vilket är fel? när är framtiden, när börjar livet, när blir en nöjd?
 
jag söker alltid någonting nytt. somliga tycker att jag är dum i huvudet när jag klipper av mig håret, andra tycker det är helt rätt. för mig handlar det om att inte hamna i samma gamla mönster i flera decennier. en måste våga för att kunna leva. jag tror inte att livet kommer till en som bara väntar. en som aldrig vågar får aldrig uppleva. en som vågar kanske råkar ut för en olycka, men har dock i alla fall gjort det. saken är att en aldrig kan veta vad som väntar bakom nästa hörn. jag gör saker spontant, jag tänker kanske efter för lite, men i mitt liv är det att föredra.
 
som tidigare nämnt blir jag lätt avundsjuk på var folk är. ett gäng tjejer jag känner har flyttat ihop i en stad längre norr ut. tillsammans bor dessa tjejer, bästa vänner sedan barnsben, och bara njuter av livet. sådant gör mig så fruktansvärt avundsjuk. jag är tillbaka hemma hos mamma och pappa, kör en gammal stor bil och jobbar. samma jävla rutin hela tiden. är svintrött hela tiden. glömmer bort att det finns någoting som heter liv. vill inte minnas denna tiden som en stor, missnöjd jobbdimma. och ändå är jag inte missnöjd? jag älskar mitt rum här, jag älskar vårt badkar och jag älskar mina föräldrar. ändå lockar det, som vanligt, mer än någonting annat att bara få dra. att få bygga ett liv själv. att faktiskt få börja om, få släppa vissa saker.
 
för på något vis tror jag att det handlar om att en ny grej får mig att släppa någonting jobbigt, tungt, hårt från tidigare. att våga klippa av mig håret, att göra någonting som jag vet lyfter mig. att tatuera mig ser jag som att smycka min kropp. den kroppen jag inte är det minsta nöjd med, den kroppen kanske kan blir någonting fint i mina egna ögon om jag får lov att smycka den med lite bläck. kanske tycker jag att jag varit dum i huvudet senare i mitt liv, men då har jag ändå blivit den jag är då genom att jag gjort allt det jag gör nu. framtida jag kommer alltid vara resultatet av nutida jag - oavsett om framtida jag tycker att jag tog många felsteg, så är det så.
 
kanske kommer jag fortfarande att älska min befläckade kropp. kanske kommer det fortfarande vara det finaste jag vet med min egen kropp. ingen kan svara på det nu, framtiden får helt enkelt visa. det finns inget facit för livet, vilket ger mig panik. samtidigt så finner jag ett slags lugn i det - en kan inte veta allting. speciellt ingenting om framtiden. morgondagen är oviss - visst är det kusligt, men också lite spännande. dagens val påverkar morgondagens leverne.
 
just för att livet är så oförutsägbart, så finner jag spontanitet mycket mer lockande än att tänka igenom allt alldeles för länge. jag menar inte att en inte ska tänka efter, men magkänslan är ändå avgörande. en kan inte gå igenom hela livet och ständigt gå emot sin egen magkänsla. jag kan inte förstå den som inte tar en chans om en får den. den kittlande känslan av spontanitet är det som får mig att orka ta ett steg fram till. någonting måste hända, om jag ska orka tänka på morgondagen. att andas är inte tillräckligt, det sker per automatik. det finns så mycket att hinna, att uppleva, att göra, att se, att smaka, att älska - innan alla hörn är slut. spontanitet tar mig förbi hörn i vardagen. spontanitet får mig att känna hur syret hjälper mig igenom livet. spontanitet är det som får mig att kalla mig *levande*.

friiiiday

Kategori: Allmänt

hallaaah boys n gaals!! det blev minsann fredag denna veckan också. tänka sig!! jag sitter på kontoret och fixar lite. har löst en stor tabbe (JA, även solen har fläckar!!!) och sluppit en massa strul. sitter nu i telefonkö och vad passar väl bättre än att dra ett blogginlägg samtidigt? *multitasking*!
 
de senaste dagarna har väl gått i samma mönster; jobba, äta, bajsa, sova *repeat*. en orkar inte mycket mer, och det har inte ens blivit depphöst än. hur skall det gå för lill-jäntan. kanske slutar som en psykopat i ett hörn någonstans. kom ihåg mig då!!! fast jag tror att mina mysmorgnar med vinceprince räddar mig än så länge. han är nästan mer mysboll än vad jag är. för att visa detta och för att göra alla lite avundsjuka så tänker jag såklart posta en bild på hur gulliga vi var en morgon
 
 annars då? jag var på jobbet supertidigt i onsdags så jag knallade bort till ICA och köpte mig en croissant. så himla inte snällt mot lilla magen min, men vilken fröjd för munnen!!! har någon sjuk grej med krispiga, ätbara ting. typ flingor mmmm, chips mmmmm, nybakt bröd med krispig skorpa mmmmmm. smakar så mycket godare av någon anledning?! en kladdkaka med sånt perfekt hårt "skal" ovanpå .. åh!!! i alla fall så var jag såhär lycklig i soffan på jobbet när jag mumsade i mig min croissant
en som inte tittar på croissanten/min hand/ögon/näsa/hår ser ju även att hela jag är täckt av smulor!!!!!
 
jag har dessutom fixat mina naglar hihi. jättetjejiga och jättepimpade
 
igår var brodern min hemma i familjehemmet sen sväng! annars hände väl inte så värst mycket. vilade inför dagens bravader!!! ska dricka rödvin hela kvällah och sen blir det att fira stort på inflyttningsfest. så festligt!! vi ses i dimmannnnn

*normal*

Kategori: Allmänt

 
 
hallaaaaah boyz n gaals! tisdagsdeppen går på högvarv, men vet ni! imorn äre ju lillördaaa!!! rubriken idag är, som ni ser, *normal*. jag hatar ordet *normal*, preics som *perfekt*. så jävla skeva saker alltså. hur fan kan en vara *normal*??? alla är unika (töntigt, kan en tycka - men sant!). på samma sätt är perfekt någonting så jävla abstrakt. för mig kanske perfekt är lilltår som ser ut som en ros, medan en annan tycker det är hiskeligt. alltså. tyckandet är olika, och *normal* samt *perfekt* handlar ju ändå i slutändan om tyckande.
 
idag tänker jag därför presentera några *icke-normala* ting som jag tycker, eller inte tycker om. here we go;
GILLAR
1. (ÄLSKAR) mosad banan med müsli, som en blandar ihop till en gegga. mmmm
2. stället bakom örat där en cirka aldrig blir berörd - så himla mycket rysningar
3. att sova som en liten boll
4. att rita bittra bilder
5. att knäcka tårna
6. rödvin
7. att tänka "baklänges" - från att saken är klar, till där jag är nu
8. att ändra frisyr jätteofta
9. smeknamn
10. gömma mig i stora kläder
 
GILLAR INTE
1. rom & cola
2. strumpor i sandaler
3. människor med orubbliga åsikter, tunnelseende
4. kräksljud
5. att människor tar på mig
6. doften av tågbroms
7. körsbärsgodisar
8. tjocka fingrar
9. toalettlock (lyfter alltid med foten)
10. när det är ojämnt (tuggar alltid samma antal på båda sidor exempelvis)
 
sådärja!! nu har halva världen (hej hybris?!) fått reda på vilken psykopat jag är. hade kunnat hålla på länge länge med den där förbaskade GILLAR INTE-listan. fy fasikum vad det finns mycket saker som inte faller mig i smaken. vissa saker är sådana sjuka tvångstankar. hade mycket mer sådant när jag var liten, nu är det inte så farligt. mer än att till exepel prata när jag går i trappor; folk tror det beror på andfåddhet - NÄ! jag vill räkna trappstegen............
 
här har ni *psykopaten*

mopskärlek

Kategori: Allmänt

hallaaahhh boyz n gals! det är söndag och jag hatar alltid söndagar. träffade partner in crime igår, käkade pirre, fick reda på att pialoppan är i sverige och hade en spännande resa hem (inkluderade bland annat pussar, det ni!). har tydligen gjort slut med en kompis idag. eller han gjorde slut med mig. jag vet väl att det är *för det bästa*, men det är ändå söndag och allt gör så mycket mer ont idag. tomrum. stort tomrum.
 
för att skingra mina tankar tänker jag istället förtälla min största kärlek för er. *bambadabaaam* MOPSAR! alltså ärligt talat. jag har kommit fram till att det är det jag saknar i livet. och kanske en pojkvän, men ändå. jag älskar mopsar. dom är alltså perfektion i hundform. så himla fula att en dör och bara blir hypnotiserad så att dom istället blir världens sötaste. detta söndagsinlägg kommer därför vara en mopsbomb. enjoy!
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

feminism

Kategori: Allmänt

det finns ett stort antal individer i min umgängeskrets som tar illa vid eller blir hotfulla då jag säger att jag är *feminist*. ett hysteriskt laddat ord som blir så otroligt misförstått i så himla många situationer. många ser feminister som tjejer som inte rakar sig under armarna, på benen och som inte vill ha klänning eller rosa kläder på sig. visst finns den typen av feminister, men lik som mycket annat så är feminism ett brett ämne. jag rakar mig under armarna och på benen - inte för någon annans skull, utan för att *jag* känner mig bekväm med det.
 
saker som män/killar/pojkar/karlar ofta stör sig på (vad jag upplevt) är när en uttalar sig att vara feminist. "jaha, så kvinnor ska ha det bättre än män???". nä, men det ska väl förjävelen vara jämnställt. varför ska killar få beröm och vara *coola* då de haft sex med fler tjejer än vad som kan räknas på två händer, medan tjejer automatiskt blir personifierade som slampor, horor och äckel? varför ska tjejer behöva känna sig obekväma när de går ensamma hem från en fest, medan det inte finns i killarnas värld? varför ska tjejer inte få ta på sig en kort kjol om killar får ha så mycket *häng på brallan* att mer än halva kallingarna syns? varför???
 
det som får mig mest upprörd i det hela är att det är någon slags *hon får skylla sig själv*-anda över våldtäkter. hon var ju full! jaha, så då är det fritt fram för alla män att våldföra sig på henne? hon hade ju kort kjol! jaha, så då är det fritt fram för alla män att våldföra sig på henne? hon hade ju följeslag med honom. jaha, så då är det fritt fram för honom att våldföra sig på henne? hon, hon, hon, hon, hon! är det konstigt att kvinnor som blivit våldtagna känner skuld, när det är så här de bemöts?
 
en kille frågade mig en gång ifall jag var feminist. javisst!, svarade jag. han som sitter här bredvid mig hatar feministfittor, sa han då, och log ett äckligt retligt leende. vad svarar en på någonting sådant? jaha, kul för dig?! en annan skrek efter mig på stan att det bara var "äckliga feministjävlar" som hade så kort hår som jag. tänk om jag bara tycker det är snyggt? hur många killar har inte långt hår? vad ska en kalla långhåriga killar då?
 
den här artikeln läste jag idag. hur, hur, hur, huuuuur kan det se ut såhär idag? det är 2013. jag ritade en bild när jag var liten om att det skulle finnas flygande bilar osvosv år 2030. att det inte ens är jämnställt mellan kvinnor och män och att det handlar om något så banalt att det är kvinnan som blir offret - inte idioten som lägger ut bilden på tjejen. det heter att sex är någonting fint som två människor (eller fler, för den som önskar sådant) delar - varför sprida detta på någoting så öppet som internet. vad får personen som spridit detta för sjuk kick?? jag förstår inte alls, jag blir bara så himla upprörd.
 
sedan läste jag denna istället och blev på lite bättre humör. avslutsstycket: "Det är dags att vi killar och män går ihop och betraktar det sexuella våldet i samhället som en mansfråga. Inte för att alla män skulle vara gärningsmän, utan för att alla män kan vara med och lösa problemet." BOOM!!!! hallå??? om jag fått önska en enda sak så hade det fan varit att alla män där ute läste detta och kunde känna sig frälsta. hade människor världen över erbjudit mig miljontals miljoner mot detta så hade jag bajsat på pengarna! han har *så_jävla_rätt*. ALLA kan vara med och lösa problemet (han skriver alla män, jag väljer att tolka detta som att männen idag är ganska passiva i det hela).
 
jag vill sluta vara rädd att det ska hamna nakenbilder på mig på internet för att jag har sex med någon. jag vill sluta höra att "du får ju tänka lite på hur du ser ut också...". jag vill sluta höra att kvinnan får skylla sig själv för att hon var berusad. jag vill sluta höra bortförklaringar, börja höra samarbete. jag vill vara stolt över att ha sex - inte skämmas och behöva bry mig om att någon som överhör mig två bord bort på fiket kommer tänka antingen "åh, hon är ett lätt byte .. ska lätt sätta henne om jag ser henne ute någon gång" eller "åh, herregud vilken slampa. blir hon våldtagen får hon fan skylla sig själv.". för *bevisligen* så är det så folk tänker idag. och det är FEL!

znapchat2

Kategori: Allmänt

 

argdagar

Kategori: Allmänt

igår talade mor och far om för mig att jag var en himla liden argiz. ett litet bi, skulle en kunna säga. tydligen snappade jag hårt och snabbt så fort dom sa någonting som jag inte höll med om. ack ack ack! pappa ringde nyss och frågade ifall jag är på bättre humör idag. nä. jag är jättearg. på *allting*!!!!
 
saker jag är arg på: (OBS! ej skalanpassade, endast kronologisk ordning)
1. att kaffet var slut när jag kom till jobbet imorse ....
2. att jag var vimmelkantig då jag reste mig ur sängen så jag gick rakt in i dörrkarmen. balans much?
3. att det bara är onsdag
4. att en uppkörning blev avbokad och flyttad till imorgon då schemat är *smockfullt*
5. att allt är så jävla tråkigt
 
sjöng arga låtar imorse medan jag duschade, kokade kaffe, sminkade mig och gosade med vinceprince. lille vovi var för övrigt puts väck när jag skulle brumma iväg till jobbet imorse. fick ropa argt, snällt, uppgivet och lockade med godis, gos och sedan ut och gå ... när jag rasslade med kopplet kom han. TRODDE HAN JA!!!!!! sen åkte jag.
 
but hey, things are looking up! jag har kokt asstarkt kaffe!!!! nu ska jag typ försöka lösa morgondagen (ge mig kraft!!!!!!) och rita arga saker. bra va?
 
P.S. NEJ, jag har inte pms, ok. D.S

tizdagzliztYYY

Kategori: Allmänt

hallahhhhh!!! stal denna listy från missy emelie
 
  • 2) If you could meet anyone on this earth, who would it be? - assåååå typ ryan gosling. samt beyonce. samt nån annan hottie som ba "HALLÅ ANA JAG ÄLSKAR DEJ KAN VI RYMMA TILL PRAG!??!??!?!", jag hade svarat ja.
  • 3) Grab the book nearest to you, turn to page 23, give me line 17. körkortsboken: "Tilläggstavlor finns bara uppsatta tillsammans med andra vägmärken."
  • 4) What do you think about most? - var jag vill vara/vad jag vill/vem jag är
  • 5) What does your latest text message from someone else say? - lägntar efter dig :)
  • 7) What's your strangest talent? - kan vicka på öronen? samt pratar ändå jävligt bra på hysteriskt många olika dialekter
  • 9) Ever had a poem or song written about you? - jomenvisst!!!!
  • 10) When is the last time you played the air guitar? - hmmm .... lisa gjorde jag det i lördags???
  • 11) Do you have any strange phobias? - harkrankar??? typ fett ofarligt skit. samt livrädd för höjder. ok, kanske inte så jävla strange då.
  • 12) Ever stuck a foreign object up your nose? - när jag var liten stoppade jag upp en pärla i näsan som jag fick fräsa ut. fick ta i från TÅRNA!!!!
  • 15) Do you prefer to be behind the camera or in front of it? - bakom, alltid!!!! så himla awkward
  • 16) Simple but extremely complex. Favorite band? - åh. lägg av. jagkanintebestämmamigförettförjävelen
  • 17) What was the last lie you told? - att det inte var jag!!!!
  • 19) What does your URL mean? - att det inte spelar nån roll?
  • 21) Who is your celebrity crush? - asså. vem är INTE? frank ocean, ryan gosling, jude law, Joel Kinnaman, matias Varela MED FLERA
  • 22) Have you ever gone skinny dipping? - jomenvisst!
  • 23) How do you vent your anger? - svär, gråter
  • 24) Do you have a collection of anything? - samlade på en himla massa när jag var liten; stenar, servetter, vykort osvosv. nu samlar jag bara på *minnen*
  • 26) Are you happy with the person you've become? - inte så värst, men hallååååå ... vasskamangöra? vill gärna byta kropp, men det går tydligen inte. gillar nog ändå min personlighet.
  • 27) What's a sound you hate; sound you love? - hatar ljudet av folk som kräks. älskar ljudet av någon annans andetag. OBS! ej snarkningar
  • 28) What's your biggest "what if"? - WHAT IF jag hade tagit chansen
  • 30) Stick your right arm out; what do you touch first? Do the same with your left arm. - höger: kvittomaskinen, vänster: min kaffekopp
  • 32) What's the worst place you have ever been to? - utedasset på öland (hehe, förlåt lisa).
  • 34) Most attractive singer of your opposite gender? - panda da panda är vällaaa heelt ok. frank ocean. alla i urban cone. alla i Arctic monkeys. lol, säkert fler
  • 40) Do you drive? If so, have you ever crashed? - I DOOOO!!! råkade köra in i en stolpe ... men det syntes inget på bilen hihi
  • 41) What was the last book you read? - alla mina vänner är superhjältar
  • 42) Do you like the smell of gasoline? - börjat gilla. hatade förut
  • 43) Do you have any nicknames? - annis. annie. righton. racing. gulla. stina. annapanna.
  • 44) What was the last movie you saw? - såg the vow för några dagar sedan
  • 45) What's the worst injury you've ever had? - bröt armbågen, samt vred den ur led??? hade fetaste gipset och har nu två svinfula ärr (fast typ älskar dom)
  • 46) Have you ever caught a butterfly? - asså nä. vem har?? jag vill krama dig
  • 49) Ever had a rumor spread about you? - jomenvisst! blir så när en vägrar följa strömmen och hänger med killar hellre än tjejer
  • 50) Do you believe in magic? - MAGIC IS EVERYWHERE
  • 51) Do you tend to hold grudges against people who have done you wrong? - beror väl på hur mycket jag tyckte om denne från början typ
  • 54) What's the last thing you purchased? - SMUTTIIIIIII på naked juice bar idag till lunch
  • 58) Can you touch your nose with your tongue? - nästan
  • 61) Are you wearing socks right now? - strumpbyxor for lajf
  • 63) What is your secret weapon to get someone to like you? - asså jag vet inte. är inge bra på sånt :):):):):) stirrar med hypnotisk blick och juckar i luften?????? inge bra?? nähepp......
  • 64) Where is your best friend? - i skolan, nyss hemkommen, i skolan, i berlin osv.
  • 70) Are you the kind of friend you would want to have as a friend? - lätt fett!!!!
  • 74) What's a song that always makes you happy when you hear it? - har nog ganska många. upptempo. hetsigt. ljusa toner. techno? javene.
  • 76) In your opinion, what makes a great relationship? - ärlighet, att kunna vara ifrån varandra & ändå inte få panik samt passion.
  • 81) What would you want to be written on your tombstone? - LIVE TODAY YOU MIGHT DIE TOMORROW, SUCKER!
  • 84) What is a saying you say a lot? - sugis, bulle, kaffe, snutteplutte
  • 86) Basic question; what's your favorite color/colors? - zvart - SOM MIN SJÄL
  • 92) You can re-live any point of time in your life. The time-span can only be a half-hour, though. What half-hour of your past would you like to experience again? - typ när stockholmsgruppen kom fram till mig och ville fota mig och sådant!!!! eller när jag stod framför juryn i Stockholm och skulle sjunga
  • 99) If the whole world were listening to you right now, what would you say? - SHAPE UP!

pupupurrrrrrdy

Kategori: Allmänt

hallah boys n gaaals! det har varit några tysta dagar nu, insåg jag precis. det har varit full rulle hela tiden. var på glukosbelastning och fick reda på att jag inte har diabetes, vilket va hysteriskt skönt. nu fortsätter vi alltså med andra tester istället för att få reda på hur det ligger till där inne i kroppen (knoppen är redan förlorad, ni vet hihi). annars har det varit jobbyjobbjobb. skulle vara modell i måndags, men det blev inte som planerat. istället råkade jag klippa av mig håret och herregud vad nöjd jag är. det är så skönt. även om jag kan sakna att sätta upp håret, så är det så skönt att bara ha *en* frizz och så får det vara så! det har blivit en liten aning blondare också!
 
igår fyllde my babygal hela 18 fantastiska barre! vi firade med pirre och bärtz. som en bör?! det var en kväll i toaletternas tecken också. nu behöver en inte lägga ihop ett och ett och få det till att varken jag eller bbygal låg böjda över och lämnade från oss frätande magsyra - för det var inget spill, mer än lite öl på dansgolvet pga för vild dans. spyorna stod vi inte för! däremot så hittade jag två roliga toaletter och tyckte såklart att det var jättekul att fota dessa

 

*förklaring* dåva; den första är ju obviously *SKITskoj* för att det är två toastolar på en och samma toalett. självklart drog jag och lisa en kompiskiss. så jävla tvunget. den andra var bara fin pga *SKITsnyggt* dasslock!

 

det här är då donnan, födelsedagsgrisen, bbygal, snyggot!!!! kickade världens bästa frizz som jag tvingade henne till - som hon sedan insåg faktiskt är hysteriskt snygg. vi drog till babel, sedan till moriskan och skakade rumpa, sedan tillbaka till babel för att sedan köpa fyllekäk och sen ta tåg&buss hem till sängen.

 

såhär skoj hade jag på pågatåget när lisa var på toaletti. tydligen tyckte jag mannen i bakgrunden var himmel rolig?! idag vet jag inte. skrattar mest åt mig själv som *vine*ade när jag rapade på tåget. such a charming guuurl!!!!! vet hur en får grabbzen på fall osv!

 

idag äre söndag och jag tänker inte lämna sängen. har inte ens borstat tänderna. bara käkat banan och chips och kollat på *dumburken*. vinceprince kramades lite med mig förut, men nu har han försvunnit. är många kronor fattigare och har ont i benen efter att ha gått gått gått dansat dansat dansat. *så jävla bra* alltså. ska nu återgå till ryggläge. trevlig söndag på er, allihoooopaaaa!!!