xXx

vinterkyla

Kategori: Allmänt

hallaah boys n gals!!! då hälsar vi minusgrader, frost och iskall-jävla-kukvinter välkommen. nä, vet ni vad! det finns cirka ingenting jag avskyr så mycket som vintern. det skulle kanske va en flådd kanin eller liknande som någon tänker äta. har aldrig förstått mig på dethär med kyla. förutom anledningen att kräva närhet från cirka alla i min umgängeskrets men ändå. det är verkligen det enda som är positivt med kylan - att folk är mer benägna att sitta närmare, gosa mer och njuta av en gammal goding; K.R.O.P.P.S.V.Ä.R.M.E!
 
ändock sitter jag här ensam på kontoret och hatar kylan. jag hatar hur iskalla mina fingertoppar blir när jag skrapar rutan på morgonen. jag hatar att veta att jag snart måste ha dubbla strumpbyxor på mig. jag hatar att det blir så mörkt. men jag älskar tända ljus. hela jobbet är fullt av tända ljus i olika rum. det är fint. MEN det jag längtar efter mest är emmabodafestivalen. alltså!!!!!!!!!!!!!! gimme gimme gimme!
 
kärleken, ölen, sommaren, solen och värmen! det är emmabodafestivalen för mig. varma dagar som blir till svala, fartfyllda partynätter. att sova obekvämt och att liksom älska det. att somna till tung bas som vaggar en till sömns, att vakna på samma sätt. att hålla andan på bajjamajorna, eller att göra en isak. allt, allt, allt - till och med det som inte är bra - är så jävla bra på festivaler!!!! 
 
gissa hur lattjolajban det är att sitta här och längta?! inte alls, govänner. det suger. jag vill ha sommar året om. 

stalker

Kategori: Allmänt

det finns så himla mkt konstigt folk här i världen. jag fick sms från ett okänt nummer, undrade vem denne var och fick svaret att vi ju inte kände varandra men att denne person tycker att jag ser bra ut. med skräckblandad förtjusning tackar jag lite snällt, men undrar fortfarande hur han fick mitt nummer. denna fråga undviks dock ständigt. 

han fortsätter i samma spår som innan. han berättar att han gillar att titta på mej, att han vill pussa mih och hålla min hand. han säger "du är min sötis". inom mig så väcker obehaget! vem är denna människa?? hur har han fått mitt nummer??? när kommer han komma fram ur en buske och kidnappa mig???

jag bad honom flera gånger att låta mig vara, att jag inte ville prata mer med honom. jag bad honom att radera mitt nummer och sluta höra av sig. han gav sig inte utan fortsatte. "du är så vacker, jag kan inte låta dig försvinna. jag är en snäll kille, har ett stort hjärta. jag behöver dej, du är den vackraste jag sett. vill kyssa dig, vill hålla din hand. vill va med dig hela tiden!"

tillslut slutade jag svara. varje sms han skickade raderade jag direkt. det fungerade inte att be honom låta mig va, inte heller att be honom fara åt helvete - så tystnaden fick tala sitt klara språk med honom. 

efter ytterligare fem sms från honom som jag inte svarade på, så gav han upp. istället fick jag detta meddelandet: 
"Jag tycker att det är så dålig stil av dig att inte svara har skickat många sms utan svara. Du saknar ett hjärta och ingen bra personlighet värkar du inte ha heller. Det är din förlust jag är en jätte bra kille men har man inget hjärta så fin, du ser inte så bra ut som jag trodde hade fel ! Jag behöver en tjej med ett hjärta och inte någon som gör en ledsen !!! Ta bort mitt nr du hade dina chanser att bevisa något men du anstränger dig inte. Jag kommer inte någon som e vettig för mig och som har ett hjärta !!! Jag är en bra kille med en bra personlighet, bra hjärta, snäll, trevlig så din förlust så stick !!!"

så jag sticker!!!! det är min förlust, obviously! hoppas han hittar sin prinsessa en vacker dag

m0nd4y

Kategori: Allmänt

hallaah boys n gals! måndagseftermiddag. igår var jag på världens bästa dagsfest tillsammans med ett gäng vänner. det var superkul och riktigt gött häng. kändes dock riktigt udda med 1; en dagsfylla + 2; en söndag. men det är alltid kul att testa nya saker och igår var ett vinnande koncept. idag stod jobb på schemat. det har varit en lugn dag. ganska många tillsynes jobbiga situationer som löst sig alldeles fantastiskt bra. nu har jag inte långt kvar innan det är slut för dagen och det känns bra.
 
jag och min fina lisette bodde på hotell från fredag till lördag. det var en födelsedagspresent som jag ännu inte hade utnytjat. vi käkade svingod pizza, drack lite vin och krängde sedan godis och chips. till skenet och ljudet av "fråga olle" (vilket vi roade oss med mest hela kvällen) somnade vi båda sött. HOTELLFRUKOST!!!!!-en var det bästa. så_fucking_goda scrambled eggs. asså munorgasm dirr. ville aldrig sluta äta. plus då; goda bullar, färsk frukt och hazienda-kaffe. mmmmmm!!
 
för att liva upp denna måndag tänker jag langa en onödig-fakta-lista om mig och saker jag gillar/gör/avskyr osv etc.
1. jag biter på naglarna
2. jag önskar att jag inte pratade skånska
3. jag tittar alltid på killars ben och händer i första hand
4. dofter är det bästa jag vet (goda dofter förstås)
5. jag älskade fiskbullar i kaviarsås då jag inte var vegetarian
6. ibland har jag jättesvårt att hitta ord
7. jag är i princip halvdöv
8. jag älskar body lotion
9. jag är fruktansvärt impulsiv och spontan
10. jag klarar inte av människor som inte lyssnar

thursdiii

Kategori: Allmänt

hallaaah boys n gals!!!! kickar tidig torsdagsmorgon. är konstant kissnödig och jättekall. tur att jag har mina kickass inneskor som jag nu tänker visa tadaaaaa

annaaaaasch? jag har klippt mina lockar lite till. det växer som ogräs förjävelen. nu är det blonda nästan borta och jag funderar på att ljusa upp vintern med vitblond blekning igen. dock endast på funderingsstadiet än. sen kan vi ju säga som såhär att det är sällan jag lyckas hålla funderingar vid just finderingar när jag väl väckt tanken hihi


proffzig kökzbild ozv. i'm off, puzzzz

locoooOOooOOOoOo

Kategori: Allmänt

hallah boys and gals!! det är lillördag idag och vi halkar redan ner för nerförsbacken mot helg och ledighet. tjohooo, gissa vem som är glad??? jag fann min kärlek för mina creepers igen denna helg och har alltså dessa på mig idag också. kom inte ihåg att jag kunde tycka om dom så mycket. dom är så arga och så bra. kanske inte världens mest bekväma men alltså .. vem är jag att klaga?
 
i helgen lekte jag med min allra bästa kompis pia. vi var såhär fina
 
vi lämnade sedan denna urflippade fest och brummade hem till henne för att
 
 
nakenbada hela natten och lyssna på radio och göra bomben och vara galna.
 
dagen efter hade vi en skiiiiitbra utgång. det var jag, pia och mace. det var helt sjukt mycket pepp i luften. alla vi mötte var glada. trots att jag inte var på topp i början av kvällen så blev det perfekt. vi förfestade väldigt långsamt och avslappnat hos mace. sedan kom han på att vi behövde kaffe. DÅ vaknade jag. shit va bra det var. sedan dansade vi i massa timmar innan dom försvann på rave och jag bussade hem och sov hahaha.
 
dagen efter kickade jag nog världens bästa klädmatchning
kanske nästan en kandidat för framtida fulmatchningar på lite kyligare festivaler???
 
idag har jag låtit min inspiration styra min hand och då blev denna skapelsen till
 
 
annars då? det händer inte sådär jättemycket i mitt liv. det är mest jobbjobbjobb och sen blir det helg och sen är helgen slut och då är det jobb igen. tiden bara flyger förbi. vilket jag skriver i cirka varje inlägg???? nu ska jag stänga ner här på jobbet. sedan ska jag brumma hem, äta mat och sedan lägga mig i min underbara säng och njuta av att slippa prata med någon. hej social?!??? hahaha. 
 
TREVLIG ONSDAG PÅ ER, mina fina läsare! skål