xXx

listaaa

Kategori: Allmänt

hej kåmpizaaaar!!! idag är jag helt död (hur många gånger börjar jag inlägg med att meddela detta???). energin är verkligen på noll och hjärnan är bortkopplad, tjena! tänkte därför bara langa en liten lista idag. orkar liksom ingenting annat. heere we go;
 
vad är det för dag idag? det är tisdag
vad har du på dig? svarta strumpbyxor, svart kjol, svart tisha, svart kofta, svarta skor med gulddetaljer
vad gör du just nu? skriver detta inlägg?? sitter på jobbet (sjunde koppen kaffe)
vad ska du göra sen? åka hem och gråta lite över jobbig dag
vad är det pinsammaste du gjort idag? skrev "trevlig onsdag!" i ett mail och skickade. fattade först en kvart senare att det ju är tisdag idag
 
vem var den första du hälsade på idag? lille vinceprince
vem sa du senast "jag älskar dig" till? min käre bror
vem vet mest om dig? asså ingen egentligen, men troligtvis amanda
vem ringer du först? mamiiiiiii
vem ringer dig först? ingen aning faktiskt!! vem????
 
när ringde du någon senast? för cirka en timme sedan, då en elev hade lämnat meddelande på telefonsvararen
när duschade du senast? imorse
när gjorde du något för första gången senast? herregud. i juni typ .. tror jag
när mår du som bäst? när saker och ting inte väger ett ton stycket. kanske en sommarkväll med ett par vänner - ingen press, ingen stress, bara gött häng!
när mår du som sämst? när allt går emot mig och speglarna gör mej femton gånger större
 
var är du just nu? på jobbYYY
var skulle du vilja vara just nu? typ på bahamas
var vill du bo när du blir äldre? egentligen vet jag inte så noga. tror att om jag lyckas finna någon som faktiskt får mig att känna mig hel, så kommer det inte spela så stor roll om vi är i london, i lund eller i paris.
var köper du flest kläder? på vilken billig rea som helst
var köper du allt som oftast din lunch? på zen sushi eller naked juice bar
 
hur förklarar du dina känslor? vet ej. gissar att det kommer naturligt då jag känner dom??
hur löser du ett bråk? pratar. försöker förstå min bråkpartner (om denne är villig att förstå mig). det handlar om att mötas, den ene kan inte förlåta medan den andre fortfarande är tjurig
hur bra är du på att kyssas? magnifik!
hur envis är du? hysteriskt mega asenvis
hur många situps gör du på en minut? just nu har jag ingen aning. tidigare i våras var jag svingrym!!

bakåfram

Kategori: Allmänt

hejsan hoppsan lillebror! det är söndag, en ganska lugn söndag änsålänge - på söndagsdeppkrigs-fronten alltså. jag har hunnit vaxa mitt vrålåk tillsammans med far, käkat god lunch, städat hela mitt kaosrum och tryckt in allting (på ett relativt organiserat sätt) i garderoben. för att ja; det är mina kläder som är det största problemet. herregudars skymning alltså. skulle egentligen behöva ett tiotal galgar till. hua!

ok, så ovan kan ni nu beskåda min fasansfullt kaosiga garderob. måste tillägga att det på fem utav galgarna hänger cirka 10 olika plagg och trängs .. allt för att spar på galgar. haha åh, livet!

 
senare brummade jag iväg till nova och inhandlade en ny topp .. bra va? ännu en grej att klämma in bland allt annat haha. känns fantastiskt.

 

 

här har vi bustoppen!! som ni ser är den ju inte vida stor, så det där med plats i garderoben kanske ordnar sig ändå? nytt *guldglittrigt* skal också. så fäshön! femtio pix stycket dåva - snål-shopparN, det är jag!
 
försökte imorse att ta en bättre bild på min sabla tatuering. varför ska det vara så svårt alltså?!?!?! här är den i alla fall, utan plast och lite lite läkt:

den som tittar noga kan även se mina lakanränder precis över tatueringen haha. vaddå nyvaken???? javene. fuck de!

 

annars då? allt bra? jag spenderade fredagen på malmöfestivalen. hängde med emelie, juckdansade och drack bira. sedan träffade jag massa annat folk. drog ut och klubbade (missade oskar  linnros ATTANS) och hade en hejdundrande kväll. känns så konstigt alltid när malmöfestivalen är över. blir allltid lika ledsen när en festival är över. vilken som helst (som jag varit på....), det gör alltid ont!

 

 

snusmumriken

Kategori: Allmänt

tjännaaaa peepz! nedförsbacken till helgen är nu i full rulle. lillördagen är avklarad och vi står nu och stampar på torsdag. ändå en bra dag, en längtans dag - dagen före dopparedagen ... *fredag*! jag har varit lat, trött och allt annat som en kan vara och inte besökt malmöfestivalen under veckan. jag har alltså missat ett bombnedslag med johnossi (tusan), helt off (tusan) och looptroop rockers (fasen). vasskamangö!!! finns inte mycket, dansade till linnros & maggios nya imorse, får väl trösta mig med det om inte annat. diggar verkligen maggios nya, det är så himla mycket tillbaka till "vatten och bröd"-skivan, vilken jag knarkade stenhårt då den var ny.
 
 
 
såhär såg min morgon ut. kaffe svart så att en kan spegla sig i det, bananmacka och så sydsvenska dagbladet. vaknade tidigt som vanligt och orkade kravla mig upp ganska tidigt också. hade därför lååång tid på mig att hinna sitta och tycka att morgonen ändå är fin. trött som satan själv är jag, men det är ju som sagt nedförsbacke. och vem i hela fridens namn är jag att klaga?
 
igår slutade jag tidigt och brummade iväg till ett fint ställe. såhär såg det ut där. och fyi så är det snyggamanda som är på bild. checka hennes brallz - riktigt najs!

hihihihihihihihhihihi och såhär blev resultatet (obs! plast på .. dålig bild, bättre kommer senare okokok).

 

det är en egen tappning utav ett evighetstecken och så står det forever. det är jag och min finaste amanda som gjort dessa. det står alltså för vår vänskap och det betyder så himla mycket för mig. den kommer förevigt att finnas på min skuldra och påminna mig om alla tuffa tider som min finaste funnits vid min sida - oavsett klockslag, väder eller distans mellan oss. det känns så rätt, helt jävla fantastiskt rätt, och nu kommer hela världen också kunna se det. älskade amanda, nu finns du med mig oavsett vad som händer. minnet av dig kommer föralltid finnas på min skuldra, och herregud vilken mäktig känsla det är. 

 

 
 

trams

Kategori: Allmänt

igår var jag deppig och skrev ett jättedeppigt inlägg. detta postades inte, vilket jag är ganska glad för idag. söndagar är mina värsta fiender alltså. vi har ett krig som aldrig har vapenvila. ett tag slöt vi fred, men sedan tornade ett nytt stort krig upp sig bara ett kort tag därefter. allt är fult, fel, jobbigt och äckligt på söndagar. kan inte förmå mig att tänka en enda klar tanke. allt handlar bara om att jag är ful, fet och äcklig cirkus.
 
idag är jag i alla fall någorlunda tillbaka på banan. det är måndag, det är ganska fint väder och jag har köpt en smoothie. det verkar vara kaffe-kopps-krossar-dagen här på jobbet dock. två koppar har gått i backen och än är klockan bara strax efter två. tur att vi bara dukar fram plastmuggar till kursdeltagarna, annars hade vi nog inte haft många koppar kvar efter kvällens kurs.
 
mitt hår har inget liv idag. det är helt och totalt *livlöst*. bara hänger. vill klippa av det, men får ej ty skall vara modell osv så måste ha samma hår som på provbilderna. *LIVET*!
titta bara!!!! så himla jävla trist att en bara vill gråta lite.
 
helgen var hur fin som helst. blev en spontanare in till malmöfestivalen i fredags, var hemma vid femtiden efter en ägig taxifärd. *kräjsi*! lördagen spenderades med vinceprince i sängen, med chips och kaffe. inte det minsta bakis, bara sååå nöjd över att kunna ligga i sängen heeela dagen. i söndags brummade jag hem till mormor. blev gödd, löste korsord och kollade på os. hon är allt bra fin min lilla momo!
 
är alltså tillbaka på jobbet - måndaaag ni vet! ;););) ganska lugnt idag. sköönt!

dJuPa FuNdErInGaR

Kategori: Allmänt

varför är det alltid så att en jämt och ständigt är så *otroligt avis* på alla andra? jag syftar exempelvis på allas vårt kära facebook. hur mycket läggs inte upp där per dag? du kan göra en djupdykning i dom flestas liv och läsa prydliga uppdateringar om ett fantastiskt liv. en kärleksförklaring som blir droppen en söndagskväll och plötsligt sitter en där själv i sin nittiosäng och klämmer på sitt fett. utan att få nån sabla kärleksförklaring. just då känner en ett stort hål inom sig och tänker att "herregud, en kärleksförklaring på facebook är det jag behöver!" kanske tillägger en "så att alla ska se hur uppskattad jag är!"
 
jag är så trött på att det alltid ska handla om att *andra ska se*. vad spelar det för roll att andra ser att en mår bra? mår en bra så mår en bra, det behöver väl inte vara mer med det? faktiskt så räcker det ju med att en själv vet exakt var en står, vad en har och vad en behöver. hela världen behöver inte få reda på att en nyligen vann en miljon på lotto (även om en sån status vore fet att langa hehe). hela världen behöver inte se finmiddagen som en lagade tillsammans med *älsklingen*. hela världen behöver inte se hela ens liv!!
 
själv blir jag nog sällan avundsjuk på vad folk har, har vunnit, eller liknande. dock blir jag så otroligt avundsjuk på vart folk *är*. uppdateringar om sandstränder, festnätter, lägenhetsletande, lägenhetsfinnande osvosv i andra städer eller länder gör mig så otroligt illa till mods. att resa är enligt mig det finaste en människa kan. uppleva! nya kulturer, smaker, dofter, människor, sängar, uttryck, sätt, läten .. you name it! jag fascineras något enormt av detta. får därför extrem magknip av människor som är någon annan stans än i sverige och uppdaterar om detta.
 
varför är det så svårt att faktiskt lyssna och ta åt sig då folk säger "tänk på barnen i afrika". för ärligt talat; tänk på barnen i afrika! här gråter småbarn över att dom inte får ett Xbox. en spenderar pengar på tatueringar, cigaretter, för dyra mobilabbonnemang, löshår, nya skor som dessutom måste ha en extra sula för att dom ska passa bättre, eller lukta bättre. för nej, herregud! fotsvett går ju inte för sig! stackars fötterna är instängda hela dagar - tro fan att det inte luktar blomsteräng.
 
men är någon i afrika och upplever allt det landet har att erbjuda så blir jag enormt avundsjuk. jag vill också krama små undernärda barn, få hjärteknip och känna att *herregud, jag vill hjälpa dessa*. jag vill också utforska och uppleva, med mina egna ögon - känna med mina egna fingrar. bilder kan visa hur det ser ut, människor kan berätta hur det känns och hur det luktar. det spelar ingen roll, det är ändå ingenting en har upplevt själv. visst är det fint att höra, men jag är en person som vill uppleva själv. berätta gärna vad du tycker - men det betyder inte att jag kommer tycka samma sak.
 
jag vill dra härifrån. ut på en lång, stor resa. finna ett ställe att bo på, ett jobb, nya vänner, nya gator, ny luft och nya känslor. tydligen har en bara ett liv och det är det en lever nu. varför ska en då nöja sig med något halvdant för att det är *säkert* och *bekvämt*? äventyr kittlar så mycket mer i magen, ger en så mycket mer boost när en klarat det och får leendet att växa sig ännu lite större. jag växer på alla sätt då jag vågar. och det är den bästa känslan jag vet
 
 

onzzzdag

Kategori: Allmänt

tjabba friendzzz!!! idag är det återigen onsdag. lillördag, kan en också kalla det! det regnar fasansfullt mycket. jag duschade imorse, kunde ju bara gått utanför dörren. höhöhö! det åskar och blixtrar dessutom enormt mycket, världen kör verkligen en sjuk urladdning nu. det är väl bra ändå!! alla behöver vi lite urladdning ibland, *fri tolkning*.
 
jag var riktigt jävla trött imorse och låg därför kvar i sängen och gosade med Vincent lite för länge. efter att jag hade duschat och stod och sminkade mig kom det först en blixt och sedan en sjuk åskknall, åskmuller, åskutbrott? *logic*. lille, söte Vincent kom då med svansen mellan benen, alldeles skakig, inrusandes i badrummet och satte sig så nära mig han bara kunde. lille gullegossen!!! en blir ju lite tåris alltså. då jag sedan käkade frukost kom nästa utbrott av åska och lille vovi kom återigen springandes till mig, hoppade upp i mitt knä och ville_inte_hoppa_ner. mitt gullegosdjurhjärta kan ju inte heller säga nej, så där satt jag och klappade, gullade, gosade, lugnade. tills jag insåg att klockan var mycket och jag fick skynda mig med resten av mina bestyr, för att sedan kasta mig i bilen och brumma iväg!
 
 
 
vinceprince och jag! sån liden skrajis alltså, åh! hjärteknip!
 
i måndags fick jag mina SKOOR!!! som jag längtat alltså. dom är plasticfantastic. lite sammet, lite lack, lite guld och så en klack. *MWAHH*! känner mej som en prinsessa i dom, mina ben ser så hysteriskt långa ut wiwi! (eller ok kanske inte, sååå hög klack är det inte hehe). mycket nöjd i alla fall! ingen himla skoskavshäl eller någonting, fan-tas-tic, helt enkelt!
 

skåååda!! mina senaste darlingssss

 

sjuklingggg

Kategori: Allmänt

hej allihopa everybodyy!! hoppas ni mår bättre än mig idag. helgen har varit superfin. började fredagen med att dra till sofias jobb för att bli fotad för att kanske bli någon slags ansiktsmodell. spännandeeee! sedan rullade jag åter hemåt och käkade god middag med mor & far. morris kom sedan och plockade upp mig. vi åkte på äventyr. drack kaffe vid tvedöra och körde sedan iväg till en grusväg högt upp över allt annat och där tittade vi ner på världen och pratade om allt som behövde komma ut

lördagen blev sedan en galen tillställning. dagen spenderades mestadels i sängen, chillade, hade huvudvärk och försökte bara fokusera på att andas. plötsligt bestämde jag mig för att inte längre orka ligga i fosterställning, så jag och henrik bestämde oss för att ha ölkväll. det resulterade i att jag igår hade tretusen gånger värre huvudvärk och därför inte kunde bete mig normalt. sov, grät och klagade. åt i princip ingenting och dog bara mer och mer. idag mår jag lite bättre, har kunnat äta lite och orkar *sitta upp*. är hemma från jobbet, men kanske ska jobba eftermiddag.
 
nu väntar jag med spänning på paketet med mina skor. vet inte om det kommer komma till postkontoret eller hem till mig. vill ha dom nuuuuu!!!! *otålig*. myser i min kossa-dräkt och dricker vatten. borde gå och duscha, men har inte riktigt kraft till det än.
 
 
denna bilden är från i onsdags när jag satt och väntade på en uppkörning. då jag köpte torkad papaya och päronvatten. då lyste solen genom bordet och mina ben blev randiga hihi.
 

i lördags tvångspussade jag vincent. han tycker inte om när jag gör så, men det struntar jag i. gotta love some love

 

 

såhär finti hade jag och henrik det i lördags. kollade på "the wedding date" och skrattade högt.

 

 

och såhär liten och ynklig är jag idag. snappar emelie för att hon är bästa ugglevännen. dessutom är det kul att skriva sådär töntigt.

 

*krya på dig ana* tacktacktacktack, värst va snällt!! ska göra mitt bästa osvosv

 

ahmahgahd shoez

Kategori: Allmänt

som några av er vet, eftersom att jag har många *vänner* som läser denna bloggiz, så är jag en riktig sko-hora. jag älskar skor. skulle jag bara få köpa en sak resten av livet skulle det vara skor!!! dom stunder då det är lugnt på jobbet sitter jag, alldeles för ofta, och tittar på skor. tänk vad som hände idag (!), jag snubblade över ett par finfina dojs! egentligen mer än ett par, men jag lyckas ändå behärska mig lite ibland.
 
jag älskar sneakers, men dessa är helt annorlunda. jag har klickat "Gå till kassan" cirka tusen gånger, men måste ändå gå tillbaka och titta lite mer på dom innan jag vågar klicka "Köp". jag har nämligen köpt liknande skor förr som sedan aldrig kommit till användning, jag vill dock tro att det blir annorlunda denna gången. hua, hua!!
 
detta är skönheterna jag talar om MMMMUMSFILIBABBA ! skillnaden mot sneakers är då *klacken* (och varför varför varför har dom ej skrivit höjden på denna???) samt då det bling-blingiga guldspännet. blir helt förtrollad av dessa skor dock, dom liksom smeker min näthinna på ett fantastiskt vis. vill bara titta på dom för evigt, och helst då neråt; ner på mina fötter; som bär dom!
 
ah, oh, ack! att ta beslut alltså, varför är det så svårt ibland?
 
EDIT: hehehehhehe, beslutet var inte så svårt. *KLICK* sa det, så hade jag beslutat mig för att få hem dessa babes.

tjää

Kategori: Allmänt

 
 
hej igen dåva! jag har en svettig, hektisk, galen, rolig och utmattande dag. många ord på en dag. vilka ord skulle du välja för att utvärdera din dag?? *kommentera gärna*
 
mitt blogginlägg imorse skrevs ute i solskenet. väntade på en elev som skulle ha uppkörning (klarade det, woop!). det var jättejättevarmt och jag tackade mig själv och mitt sjätte sinne för att jag i sista sekund, innan jag lämnade hemmet imorse, beslutade mig för att inte ha långa svarta byxor på mig. *TACK*! jag shoppade kolsyrat vatten med *päronsmak* - min absoluta favorit. plus torkad papaya - min absoluta favorit #2, lisa, pia, frida och amanda kan intyga min hets att finna detta. varför finns det på så få ställen???
 
efter det har jag bara suttit på kontoret en liten stund i stöten. ut med bilar, tillbaka med bilar, köra dit, köra hit, fixa det, ringa den, se till att det funkar osv etc. sen blev det kris, vilken i och för sig löstes med bravur. nu är det snart stängning och jag är helt slut. har druckit så jävla mycket vatten idag, svettas som en gris!!
 
bjussar en crazy-pic i denna hetska, svettiga, stressiga yra. ENJOY

liveTTTT

Kategori: Allmänt

drömde askalas-knas igen alltså. först; bodde i min volvo 940. hade hängt upp gardiner i bakrutorna osv. den va lite som tältet i harry potter; liten på utsidan, men värsta stor på insidan. hade parkerat utanför h&m, vilket är *olagligt*!! min bror kom förbi och vi tog en kopp kaffe *inne hos mig*, sen gick vi runt inne på h&m. där var det fem våningar och jag och brush gick jättevilse. dessutom var det rea på vartannat plagg, men allt var asfult.

sen vars det ett såntdäringade oförklarligt skutt i tiden igen. bilen stod på en annan parkering och jag stötte på andré. han hade motorcykelhjälmen på sig och skulle ut och köra. istället hoppade han in i passagerarsätet på min bil och vi körde iväg. jag körde mot enkelriktat, på gågator och på fel håll på motorvägen - det gjorde inget. vi hängde sedan på nån slags *familjefest*. där var bara tjocka medelåldersmän som kramade sina barn mot magen och jag upprepade "herregud, han kommer kväva barnet!!!!" otaliga gånger.

efter det var jag på en tatueringsstudio och bad om att få tatuera *cArPeDiEm* i svanken. tatueraren sade bestämt nej och jag blev aslack. mor min kom in och sa "ja, men om jag också gör det då?", då gick det jättebra. sen betalde vi en femma stycket för dessa och gick till ett fik/en bar och drack rosé

tiiiZZZZdäj

Kategori: Allmänt

hej hello allihopa everybody! idag är det tisdag, för er som missat det. jag har insett att jag borde skriva ner alla mina drömmar för detta spårar verkligen ut just nu. dom senaste dagarna har jag drömt att: jag har bott i en lejonfamilj, vunnit på lotto, fått en audi som körde av sig själv samt fikat kanelbullar med farmor (som dog när jag var cirka sex barre).
 
annars dåå? det är jättejättevarmt, men jag sitter såklart nere på jobbet och njuter av svalkan. alla som kommer in hit är svettiga och flämtar "guud, vad behagligt du har det här nere!". "dom saar det!" svarar jag, bara en liten aning bitter. datorn låter som en kaffekokare, jag undrar vad det beror på. är den ledsen på mig? har jag sagt något dumt? tar den sina sista djupa andetag? den som lever får se.

igår hängde jag med bästa partner in crime efter jobby. jag drack *soya-is-latte* och det va cirka jättevälbehövligt för det var himla varmt igår med. vi pratade om allt mellan himmel och jord och kom fram till att JAPP, jag ska klippa av mig håret. måste bara låta mitt snitt i bakhuvudet läka först. och madre sa "klipp det inte själv!!!!! du har för bövelen råd att gå till en frisör." and i guess she's right.
jag pysslade även ihop en liten boll av hår imorse. mest för att dölja mitt trasselhår. det är nästan mer trasseldreads än löst hår nu. inte för att jag bryr mig, det ska ju av *hihi*. jag har även på mig en *VIT BLUS* älskar den dock!! titta själva:
 
såndäringade vippig liten grej på slutet. känner mig som en liten ballerina i den. speciellt med lillamy-tofs också!! men det kan jag inte ha så länge till höhö .. hööö!!!
 
är hysteriskt trött som sagt och detta skall utredas i framtiden. ska ta lite prover och förhoppningsvis få fram nåt vettigt svar så att jag kan återkomma till ett normalt liv. väntar alltså på ytterligare en kallelse, nummer tre i ordningen nu dåva, vilket jag fick reda på idag efter ett telefonsamtal från *dolt nummer*. alltid lika nervpirrande att besvara dessa samtal. jag både vill och vill inte, men detta var ju från vården och det är ju alltid dolt - så det var väl en himla tur att jag vågade svara ändå.

uppmaning till alla er som: EJ SITTER INNE PÅ KONTOR HELA DAGARNA: njuuuuut, för bövelen. jag vill bara njuta varje sekund, men det kan jag inte. *stackars mig*

BIG SLAP!

Kategori: Allmänt

alltså igår var jag ju på BIGSLAPFESTIVALEN! det var så himla roligt. feta överpriser i baren, massa folk och  hysteriskt svettigt. jag och min bror var där tillsammans. vi drack bärtz och chillade på förmiddagen. jag satt med lisette och softade medan brush hängde med sina polerz lite. efter att rebecca&fiona hade lirat så begav jag och brush oss tillbaka till hans lägga. där käkade vi *chinabox* och drack vatten/mer öl på balkongen. riktigt gött att få vila öronen lite och bara ha *kvalitetztid* osv. shit vad jag kickar *ZZZZätan* idag, btw?

 

vid åttatiden på kvällen så tågade vi tillbaka till malmö. afrojack och sebastian ingrosso stod då på schemat. jag köpte ett glas vin. himla smarta domdäringade plastglasen med lock. nu kommer jag inte ihåg vad dom heter, men det är i alla fall ett plastglas med ett slags folielock som en drar av och har ett perfekt glas vin.

 

afrojack var skitskoj och riktigt svettigt. vi upplevde en början på något som skulle kunna blivit en galen fight, men dom sansade sig till slut och det blev inget blodspill. efter afrojack chillade vi en aning, sedan kom vi upp i VIPen istället. tack vare bästa andré! där var det cirka tio gånger mer syre och lite mer svalkande luft, vilket inte var helt fel. vi drack skumpa och dansade gääälet.

här står jag med min fina broder. bror, vin och festival - kan det bli bättre???

 

denna bilden är då tagen under sebastian ingrossos spelning då vi stod uppe på VIPen och tokdansade!

 

också från *VIPen*. folk hade fått jättestora glowsticks i goodiebags och det var cirka det finaste ett människoöga kunde skåda. massa glowsticks, massa ljus från scenen och underbar musik. så vackert att en nästan blir lite tårögd. vill leva i dessa tillfällen för_fucking_evigt.

det här var mitt på dagen (fattar inte varför bilderna kommer i sådan himla o-ordning). detta var nog en av dom första *ölarna* som slank ner i min hals. foten som inte bär en blå skor tillhör lisette, som jag då hängde med.

 

om jag inte minns fel så var detta rebecca&fiona som fixade konfettihav. också en himla fin grej alltså!

 

mitt i natten, hög musik, massa glowsticks - *glad ana*

 

afrojack kickade! här hade det knappt blivit mörkt, men det var mest då folket kom igång.

 

på tal om att folket kom igång alltså ;););) brush kickade sin bästa pose för att visa taggN.

 

och så en avslutande bild från *VIPen*. så jävla fantastiskt fint att jag har lite hjärteknip idag. det är så fantastiskt fint att spendera sin lördag med att dansa mest hela tiden. åh, tack BIG SLAP!

 

coca cola veins

Kategori: Allmänt

dom senaste nätterna har jag haft hysteriskt konstiga drömmar. bland annat drömde jag att jag, tillsammans med alla mina kollegor på jobbet, var på något internat. plötsligt kom en vikarie in och sa "gud vad synd att det skulle bli såhär!". sen bråkade jag jättemycket med en kollega och min chef sa "jaa, anna, jag har nu hittat en annan som ska ersätta dig .. så du behöver inte komma till jobbet på måndag." och det kändes ju .. sådär!
 
inatt drömde jag om möjligt ännu konstigare! först minns jag att vi var vid en pool. alla badade, men jag tittade på. jag tror att jag blåste upp ballonger. plötsligt var allt vatten i poolen uttorkat och istället hade folk börjat dansa i den. jag minns att jag var ledsen på någon, minns dock ej riktigt varför. jag minns mest ballonger.
 
drömmen tog sedan en sjuk vändning. ni vet, en sådan som är helt jävla fucking normal i drömmen, men när en vaknar och ska berätta så måste en ta en liten paus och fundera på vad det är en säger. i alla fall; vi var plötsligt i en skog. i denna skog fanns en tom tomt, vilken jag hade ritat ett hus till. jag var hysteriskt taggad på att få börja bygga. scenariot var så magiskt fint och jag försökte få alla andra lika peppade. huset var litet och gulligt och jag ville bara spika ihop några plankor och flytta in.
 
jag ringde min käre fixar-far och bad honom hjälpa mig. han kom snabbare än blixten och var otroligt stolt över att jag hade ritat  huset själv. sedan spikade vi lite, borrade lite och svor lite. efter ett litet tag hade jag fått upp mitt lilla hus. två våningar och jättelitet. jag var så himla glad och pappa hjälpte mig med att lägga golv och måla. sen flyttade jag in dit.
 
gissa vad jag vaknade av? hade glömt stänga av alarmet på mobilen, så jag vaknade på jobbtid och var halvvägs uppe ur sängen när jag tänkte *kan detta verkligen stämma*. det gjorde det inte, det är lördag idag. good on you, ana!
 
idag ska jag och min brorpå BIG SLAP! i malmö. det ska bli fett som fan. brush-sis-dag, så himla bra! bjussar även en bild här för att visa min fina morgonfrilla, min glada det-är-inte-jobbdag-utan-lördag-min och nu ska jag sörpla i mig mitt sista kaffe, sedan duscha! *fridens liljor*