xXx

Kategori: Allmänt

jag har världens bästa mamma. en mamma som står vid min sida. trots alla jävla lögner, allt svek, all undanhållning av info så står hon vid min sida. kramar mej så länge att tårarna inte längre går att stoppa. ger mej stöd och tips när jag efter allt för många år äntligen börjar våga/kunna öppna mej.

jag har också världens bästa pappa. en pappa som visar sin kärlek på så många sätt. sätt som jag haft svårt att uppfatta förut, men som nu är så självklara och vackra att hjärtat slår ett extra slag. en pappa som ständigt oroar sej och som aldrig vill att nåt hemskt någonsin ska hända mej.

det tar inte slut där.

jag har också världens bästa bror. en bror som hittar mej livlös, som kämpar och som räddar mej. en bror med världens gladaste leende som alltid kommer att betyda världen för mej. en bror som aldrig någonsin varit någon jag öppnade mej för (för att jag aldrig öppnade mej) men som idag är en av dom tryggaste famnar jag vet. en bror som står som en stadig klippa vid min sida och som jag aldrig nånsin skulle kunna se mitt liv utan i dagsläget.

min familj helt enkelt. fyfan va familjen är bra att ha!